خدمات
توصیه های لازم برای سلامت پستان

  • سوال :

    با سلام دختری 24 ساله هستم. سینه چپم در هنگام تحریک دچار درد شدید می شود. لطفا مرا راهنمایی کنید.

    226 0 ۱۳۹۵/۱۲/۲ مشاهده پاسخ
    سلام و عرض ادب و احترام
    درد معمولا علامت خطرناكى براى بیمارى هاى پستان نمیباشد حداكثر یك سنوگرافى سینه ها نیاز دارید پس از انجام سنو جهت راهنمایى و درمان دارویى بر اساس سنو به كلینیك اینجانب مراجعه فرمایید گاهى كیست هاى بزرگ داخل پستان هستند كه راحت در كلینیك تخلیه میكنیم و سریع دردتان قطع میگردد
    براى معاینه و راهنمایى و توضیحات بیشتر به كلینیك جراحى سینه اینجانب در بیمارستان عرفان سعادت اباد مراجعه فرمایید (شنبه ٦عصر و سه شنبه ٨صبح)
  • سوال :

    با.سلام خدمت شما
    من خانومی هستم که 14 سال پیش مبتلا به سرطان سینه شدم و کامل درمان شدم خواستم بدونم که امکان بازگشت این بیماری درمن هست اگر هست احتمال آن چقدر است

    290 1 ۱۳۹۵/۱۱/۳۰ مشاهده پاسخ
    سلام و عرض ادب و احترام اختمال ان صفر نیست و در حد ٥درصد است تحت نظر جراح سینه باشید هر شش ماه سنوو معاینه و سالانه مامو
    براى معاینه و راهنمایى و توضیحات بیشتر به كلینیك جراحى سینه اینجانب در بیمارستان عرفان سعادت اباد مراجعه فرمایید (شنبه ٦عصر و سه شنبه ٨صبح)
  • سوال :

    سلام
    ۳۸ سال دارم چند سالی هست که غدد لنفاوی وزیر بغلم دارد میکنه التهاب داره سمت چپ
    بعد از یه مدتی با مراجعه به پزشک انجام سونو و ماموگرافی تشخیص کیست داده شد دکتر دو مورد دارو عصاره گل مغربی و اگنوگل و یک سری پرهیز های غذایی به من داد گفت کیستهای نگران کننده ای نیست
    الان حدود یک سال و نیم میگذره باردارهستم هفته نهم التهاب و دردهای زیر بغلم تشدید شده گاهی درد به کتف بازو سرایت میکنه اذیتم میکنه
    ایا لازمه باز هم سونو انجام بدم ایا این نشانه ها نگران کننده است

    228 1 ۱۳۹۵/۱۱/۱۲ مشاهده پاسخ
    با سلام و عرض ادب و احترام
    باید جواب سنوگرافى شما را ببینم اگر فقط كیست ساده باشد اهمیتى ندارد درد كیست ها با بهتر كردن خواب شبانه و كم كردن استرس و كم كردن مصرف نمك و ادویه و قهوه بهتر میشوند
    براى معاینه و راهنمایى و توضیحات بیشتر به كلینیك جراحى سینه اینجانب در بیمارستان عرفان سعادت اباد مراجعه فرمایید (شنبه ٦عصر و سه شنبه ٨صبح)
  • سوال :

    سلام؛زنی 33 ساله هستم که نزدیک سه سال هست که متوجه شدم سرطان تیرویید دارم الان تحت کنترله و در حال بهبود هستم؛سینه هام کوچیک هست و میخوام پروتز بگذارم اما نمیدونم این عمل چه عوارضی ممکنه در طول عمر برام داشته باشه؛و اینکه دوام این پروتزها تا آخر عمر هست یا ممکنه نیاز به عمل مجدد باشه و بهترین نوع پروتز کدومش هست؟با تشکر

    240 0 ۱۳۹۵/۱۱/۱۱ مشاهده پاسخ
    سلام و عرض ادب و احترام
    پروتز هاى جدید ریسك سرطان سینه را كم هم میكند و مشكلى براى شما ندارد دو ماركى كه من میگذارم(منتور و پلى تك)مارك هاى امریكایى و المانى تایید شده اند و من با تكنیكى كه میگذارم تا به حال عارضه اى از انها ندیدم به ندرت در كمتر از ده درصد بیماران بیمار به مرور به پروتز واكنش نشان میدهد و اطراف ان جداره خیم نامنظم میسازن كه لازم است پروتز را خارج و عوض كنند
    براى معاینه و راهنمایى و توضیحات بیشتر به كلینیك جراحى سینه اینجانب در بیمارستان عرفان سعادت اباد مراجعه فرمایید (شنبه ٦عصر و سه شنبه ٨صبح)
  • سوال :

    با سلام و احترام. من سینه های فیبروکیستیک دارم در اولین سونویی که دادم یک کیست با جدار زخیم گزارش شده بود نمونه برداری FNA هم رفتم که جواب فیبرو آدنوما بود. 2 تا سوال دارم یکی اینکه آیا فیبرو آدونوم در سونوگرافی ظاهری کیست مانند دارد؟ چون در جواب سونو بود توده سولید دیده نشد. دیگر اینکه با وجود فیبرو آدنوم میتونم باردار بشم؟ منظورم اینکه خطر تغییر ماهیت فیبرو آدنوم چقدر است؟ با تشکر

    373 0 ۱۳۹۵/۱۰/۲۹ مشاهده پاسخ
    سلام و عرض ادب و احترام ،سنوگرافیست مجرب تفاوت فیبرادنوما و كیست را بخوبى تشخیص میدهد و واضحا نماهاى مختلفى دارند
    فیبرادنوما برحسب سن و سایز باید بررسى شود كه نیاز به جراحى دارد یا خیر كه بحث مفصل در بین جراحان سینه دارد
    تغییر ماهیت فیبرادنوما شایع نیست ولى ممكن است به نوع بدخیم مشابهى بنام فیلودس تومور تبدیل شود
    براى معاینه و راهنمایى و توضیحات بیشتر به كلینیك جراحى سینه اینجانب در بیمارستان عرفان سعادت اباد مراجعه فرمایید (شنبه ٦عصر و سه شنبه ٨صبح)
  • سوال :

    با سلام و تشكر آیا تخم شربتی و بذر كتان در پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه موثر است؟

    269 1 ۱۳۹۵/۱۰/۲۹ مشاهده پاسخ
    با سلام و عرض ادب و احترام
    مواردى را میتوان از نظر علمى نظر داد كه در كتابهاى فوق تخصصى پستان یا مقالات علمى معتبر با تعداد نمونه بالا ثابت شده باشند مثلا در مورد سرطان سینه ویتامین Dو اسپرین ثابت شده است
    مواردى كه شما فرمودید از نظر علمى اعتبار ان ثابت نشده است

    براى معاینه و راهنمایى و توضیحات بیشتر به كلینیك جراحى سینه اینجانب در بیمارستان عرفان سعادت اباد مراجعه فرمایید (شنبه ٦عصر و سه شنبه ٨صبح)
  • سوال :

    سلام آقای دکتر یه سوال داشتم ...من نزدیک دو ساله که توی سینم یه توده دارم هر شش ماه چک میکردم و هیچ تغییری نداشت تا اینکه به تازگی سونو کردم و اندازش بزرگ شده یک توده solid هایپواکو با حدود مشخص و ماکرولوبوله در زون میانی ساعت دو پستان راست که به سمت خط وسط elongation میباشد اندازش 15.9 در 5.8 به نظر شما نیاز نمونه برداری هست ؟؟

    241 0 ۱۳۹۵/۱۰/۲۹ مشاهده پاسخ
    با سلام و عرض ادب و احترام
    با توجه به شكل توده و سایز ان و افزایش رشد ان كورنیدل بیوپسى ضرورى است


    براى معاینه و راهنمایى و توضیحات بیشتر به كلینیك جراحى سینه اینجانب در بیمارستان عرفان سعادت اباد مراجعه فرمایید (شنبه ٦عصر و سه شنبه ٨صبح)
  • سوال :

    سلام اقای دکتر خسته نباشید.من بیست وشش ساله ام که پس از قطع شیردهی ترشح شیر از یک مجرای یک پستانم قطع نشد وتاالأن پس از سه سال بازهم ترشح هست اما به رنگ سبز شده وزمانی که فشارمیخوره میاد.برای همین دکتر بعد ازمایش وسونو برام ماموگرافی نوشت ووقتی رفتم بعلت بالابودن دانسیته وتراکم نسجی تشخیص داده نشد.فقط یک دانسیته اووال کوچک در ناحیه آگزیلی چپ مربوط به لنف نود تشخیص داده شد بنظر شما باید چکار کنم من آشنایی با این مشکل ندارم متأسفانه نمیدونم باید پیش کدوم متخصص برم

    243 0 ۱۳۹۵/۱۰/۲۹ مشاهده پاسخ
    سلام و عرض ادب و احترام
    مشكل شما مربوط به جراح پستان است یعنى جراح عمومى كه پس از دوره تخصص دوره اختصاصى جراحى پستان دیده باشد


    براى معاینه و راهنمایى و توضیحات بیشتر به كلینیك جراحى سینه اینجانب در بیمارستان عرفان سعادت اباد مراجعه فرمایید (شنبه ٦عصر و سه شنبه ٨صبح)
  • سوال :

    سلام من قصد دارم عمل لیفت سینه رو انجام بدم اما چند تا سوال دارم که ممنون میشم جوابمو بدید.من هنوز باردار نشدم و فعلا هم قصدشو ندارم ایا بعد از عمل مشکلی برای شیر دادن برام پیش نمیادو اینکه آیا جای عمل با لیزر کاملا محو میشه یا نه و اینکه اگر برای شیر دهی مشکلی پیش نمیاد ایا بعد از شیر دهی سینه بازم دچار افتادگی میشه و اگر میشه تا چه حده

    384 0 ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ مشاهده پاسخ
    سلام ،باید معاینه شوید اگر لازم باشد كه نوك سینه خیلى جابجا شود باید از مجارى شیرى زیر ان جدا شود و در این صورت به احتمال قوى نمیتوانید شیر بدهید ولى اگر جابجایى مختصر باشد معمولا مشكلى براى شیردهى ایجاد نخواهد شد میزان اسكار بعد از عمل در پوست هاى سفید و نازك كمتر است و معمولا لعد از یكى دو سال نسبتا محو میشود و به لیزر خوب جواب میدهد ولى پوست هاى رنگى وضخیم تر اسكار قابل توجهى خواهد گذاشت كه باید طبق شدت دفورمیتى پستان دید كه عمل در كل در بهبود طاهر بیمار مفید است یا خیر جهت معاینه و توضیح بیشتر به كلینیك جراحى سینه اینجانب شنبه ٦عصر و سه شنبه ٨صبح مراجعه فرمایید
  • سوال :

    سلام خسته نباشید هزینه کوچیک کردن سینه چه قدر هست با تشگر

    340 2 ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ مشاهده پاسخ
    سلام ،این ضایعه نیپل نابجا است ممكن است در بچه دار شدن ترشح شیرى پیدا كند كه البته خطرى ندارد ولى در صورتى كه تمایل دارید میتوانید جهت برداشتن ان با جراحى كوچك، به كلینیك شنبه ٦عصر یا ٨صبح اینجانب در كلینیك بیمارستان عرفان شنبه ٦عصر و یه شنبه ٨صبح بیمارستان عرفان مراجعه فرمایید
کلیه ی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به دکتر علی حجت تعلق دارد

طراحی وب سایت و پشتیبانی : آنلاین سلامت دات کام