خدمات
توصیه های لازم برای سلامت پستان

  • سوال :

    سلام و خسته نباشید سی سالمه متاهلم از بچگی زیر پستان سمت راستم یه چیزی شبیه نوک پستان بوده و هست قصد بچه دار شدن دارم میترسم برام مسئله ساز بشه چیکار باید بکنم؟؟؟؟

    342 0 ۱۳۹۵/۱۰/۱۹ مشاهده پاسخ
    سلام ،این ضایعه نیپل نابجا است ممكن است در بچه دار شدن ترشح شیرى پیدا كند كه البته خطرى ندارد ولى در صورتى كه تمایل دارید میتوانید جهت برداشتن ان با جراحى كوچك، به كلینیك شنبه ٦عصر یا ٨صبح اینجانب در كلینیك بیمارستان عرفان شنبه ٦عصر و یه شنبه ٨صبح بیمارستان عرفان مراجعه فرمایید
  • سوال :

    من 25 سال سن دارم و مادرم سرطان سینه داشته است . الان به من گفته اند که کیست سینه داری و باید هر چهار ماه یک بار سونوگرافی انجام بدهی . دارو مصرف کرده ام ولی دکتر نرفته ام . آیا ما هم نباید کافئین و قهوه مصرف کنیم ؟

    394 2 ۱۳۹۵/۱۰/۱۱ مشاهده پاسخ
    با سلام و عرض ادب واحترام
    كیست باعث افزایش خطر سرطان سینه نمیشود
    و اندیكاسیون سونوگرافى هاى مكرر نیست

    و سوال دوم شما در صورت درد سینه ها و كیست هاى متعدد سینه مصرف نكردن نمك زیاد و قهوه و كافیین باعث كاهش احتباس مایع در كیست شده و فقط درد سینه ها را كاهش میدهد
    مهمترین بررسى براى شما معاینه توسط جراح سینه سالانه و یادگیرى معاینه درست سینه ها توسط خود شما هر ماه است اگر ریسك خانوادگى شما بالا باشد سالانه سنو و معاینه توسط جراح سینه لازم است
    جهت بررسى بیشتر به كلینیك جراحى سینه اینجانب بیمارستان عرفان سعادت اباد مراجعه فرمایید

  • سوال :

    دختر من 22 سال سن دارد و کیست سینه داشته که با مصرف دارو این کیست ها تبدیل به گره شده است . با سونوگرافی که کرده اند گفته اند که نیاز به جراحی هست . با توجه به مجرد بودن ایشان آیا راهی جز جراحی وجود دارد یا خیر ؟

    439 0 ۱۳۹۵/۱۰/۱۱ مشاهده پاسخ
    با عرض سلام و ادب و احترام
    كیست به ندول تبدیل نمیشود و در این سن به ندرت ندول ها یا توده ها نیاز به جراحى دارند براى بررسى بیشتر به كلینیك جراحى سینه اینجانب در بیمارستان عرفان سعادت اباد مراجعه فرمایید شنبه ٦عصر و سه شنبه ٨صبح
  • سوال :

    من 23 سال سن دارم با پرولاکتین بالا و کم کاری تیروئید که دو بار سقط داشته ام . با مصرف دارو میزان پرولاکتین من پایین آمده است اما هنوز دچار ترشح از سینه هستم .آیا این ترشحات بخاطر پرولاکتین بالا است یا نیاز به سونوگرافی دارد ؟

    288 0 ۱۳۹۵/۱۰/۱۱ مشاهده پاسخ
    با سلام و عرض ادب و احترام
    اگر ترشح سینه هاى شما دوطرفه است و ترشح شیرى یا ابى سبز تا قهوه اى كمرنگ است خوش خیم است
    كنترل كامل كم كارى تیرویید و نرمال كردن پرولاكتین لازم است
    خیلى از داروها میتوانند باعث ترشح خوش خیم دو طرفه از سینه ها شوند
    تحت نظر فوق تخصص غدد باشید
    اگر ترشح یك طرفه بود با ادامه داشت به كلینیك جراحى سینه اینجانب واقع در بیمارستان عرفان سعادت اباد تهران مراجعه فرمایید كه روزهاى شنبه ٦عصر و سه شنبه ٨صبح است
  • سوال :

    با سلام من بعد زایمانم شكم شل شده وسینه هام كوچیك و شل شدن از عمل پروتزم خیلی میترسم مسگویند خیلی سخته و سرطانی میشه لطفا منو راهنمایی كنید كه فقط با عمل پروتز سینه هام خوب میشه و شكمم را چیكار كنم چربی نداره فقط شله

    262 4 ۱۳۹۵/۱۰/۶ مشاهده پاسخ
    با سلام و عرض ادب و احترام :
    پروتز هاى كنونى بازار خطر سرطان را كاهش هم میدهند و هیچ نگرانى نداشته باشید و یك مارك به نام pipكانسروژن بود كه سالهاست در جهان ممنوع شده است.
    براى سینه هاى شما پروتز ضرورى است .
    در مورد شكمى كه پوست شُل و اویزان دارد عمل ابدومینوپلاستى لازم است یعنى با برش مثل سزارین زیر شكم پوست و چربى اضافه باید برداشته شود.
    جهت معاینه و راهنمایى و توضیح بیشتر به كلینیك جراحى پستان اینجانب روزهاى شنبه ٦عصر و سه شنبه ٨صبح واقع در بیمارستان عرفان یك سعادت اباد مراجعه فرمایید
کلیه ی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به دکتر علی حجت تعلق دارد

طراحی وب سایت و پشتیبانی : آنلاین سلامت دات کام