0 0

  • تاریخ : ۱۳۹۷/۱۲/۳
  • بازدید : 51
امتیاز 0.00 از 0
پرسش

با سلام واحترام .من ۳۴ سال سن دارم و متاهل ودارای یه فرزند پنج ساله،،در سونوگرافی ای که از سینه ها یم انجام شده گزارش شده است که دو تا توده فیبرو آدنوم به اندازه ۵ میلی متر در هر دو برست و همین طور تغییرات فیبروکیستیکی در هر دو طرف،بنده به متخصص جراحی مراجعه کردم وایشان گفتند مشکلی نیست وباید هر شش ماه سونوگرافی و معاینه شوید ولی به مدت یک ماه تاموکسیفن برایم تجویز کردند در صورتیکه درد سینه زیادی ندارم وهمین طور سابقه سرطان سینه فامیلی هم نداریم،،آیا مطمعنن این فیبروآدنوم ها بی خطر هستند ومیشود به سونو ومعاینه جراح اعتماد کرد؟به چه دلیل تاموکسیفن داده شده آیا در درمان موثر هست؟

پاسخ

سلام و عرض ادب ، تاموكسيفن براى فيبرادنوم انديكاسيون ندارد  و اصلا مصرف نكنيد فيبرادنوم زير دو سانت نياز به هيچ اقدامى ندارد
حتما به فوق تخصص جراحى هاى پستان مراجعه نماييد
روزهاى دوشنبه ٥-٨عصر بيمارستان عرفان سعادت اباد قسمت كلينيك در خدمتم

امتیاز دهید :
به اشتراک بگذارید :

گزارش

نظرات کاربران

نظر دهید